Зовсім нещодавно відбувалося нагородження кращих студентів НДУ імені Миколи Гоголя за активну участь у студентській науковій роботі та з нагоди Дня науки. Отримала Подяку й студентка 3 курсу першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Журналістика» Альона Гурова. Закріпити свої досягнення вона мала змогу на черговій конференції.

25 травня 2023 р. на базі Сумського державного університету відбулася II науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих науковців «Сучасний масовокомунікаційний простір: історія, реалії, перспективи». Організатором заходу виступила кафедра журналістики та філології.

Із доповіддю «Специфіка формування інтересу до книги і читання у соціальній мережі ТікТок» (науковий керівник – доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики, кандидат наук із соціальних комунікацій Подоляка Надія Степанівна) Гурова Альона виступила на секційному засіданні.

Конференція охопила більше 30 учасників з Сум, Полтави, Києва.

Працювали секції «Національний інформаційний простір України та інформаційна безпека особистості», «Медіаграмотність, вплив цифрових медіасистем, міжнародні та соціальні комунікації», «Зв’язки з громадськістю, реклама та соціальний медіамаркетинг: історія, теорія, практика».

 «Конференція була дуже цікава та інформативна. Кожен учасник представляв свою доповідь, хтось підкріплював її візуальним наповненням – презентацією, що сприяло кращому засвоєнню інформації. Піднімалися доволі важливі питання, такі як що таке інформаційна війна, маніпуляції та пропаганда в медіа, також було окреслено ситуацію з роботою регіональних ЗМІ під час воєнного стану та багато іншого.

Конференція дала можливість не тільки засвоїти нову інформацію, а й представити себе і свою інтелектуальну власність. Це цікавий досвід і я вдячна за можливість бути присутньою на такому заході та розширити свої знання з галузі», – поділилася своїми враженнями Альона.

Студенти та аспіранти мали змогу не лише продемонструвати наукові здобутки, а й відповісти на питання присутніх.

Бажаємо Альоні відкриттів на науковій стежці та нових здобутків!

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative