У рамках проведення І Міжнародної науково-практичної конференції «РОЗВИТОК ОСВІТИ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ ПРОСТОРІ: НАЦІОНАЛЬНІ ВИКЛИКИ ТА ТРАНСНАЦІОНАЛЬНІ ПЕРСПЕКТИВИ», 03 листопада 2023 року, відбулася гостьова лекція професорки Діани Банністер MBE (PFHEA), Директорки Педагогічної школи Педагогічного факультету «Здоров'я та благополуччя» Вулвергемптонського університету (Великої Британії) на тему «Taking STEPS to Lead Change in the Classroom».

Пані Діана Банністер провела дослідницьку роботу в більше, ніж 30 країнах, вивчаючи впровадження інноваційних технологій у школах та окремих класах. На цій зустрічі вона розповіла про деякі виклики для керівництва та управління щодо змін у професійній діяльності та надала рекомендації, як створити STEPS для розвитку власної практики. Також пані професорка поділитися власним баченням інновацій і змін, які відбуваються у класі та за його межами. Учасники конференції та присутні здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти (ОПП Початкова освіта Факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв; ОПП Середня освіта. Англійська мова та зарубіжна література Факультету філології, історії та політико-юридичних наук) дізналися про структуру STEPS для управління змінам, і знайшли її справді практичною й ефективною. Тематика лекції була актуальною й цікавою для широкого кола науково-педагогічних працівників і здобувачів освіти, викликала жвавий інтерес та активне обговорення з боку присутніх. Аудиторія тепло приймала доповідача, учасники ставили уточнюючі питання, а також відкрили дискусію. 

Такі гостьові лекції дають здобувачам вищої освіти можливість ознайомитися з різними поглядами на впровадження інноваційних технологій в освітній процес сучасної школи. Колектив кафедри педагогіки, початкової освіти, психології та менеджменту висловлює щиро вдячність Пані професорці Діані Банністер та продовжує активну співпрацю з  Вулвергемптонським університетом Великої Британії на освітній і науковій ниві!

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative