27 квітня 2024 року 13 рік поспіль Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя відкрив двері Міжнародному фестивалю - конкурсу дитячого та молодіжного хореографічного мистецтва "Квітневі викрутаси". Більше тридцяти колективів із України, а також з Китайської Народної Республіки та США (Массачусетс)(дистанційно) взяли участь у цьому справжньому дійстві. Цьогоріч, як і в минулі роки, конкурс був присвячений Дню танцю.

Оцінювало конкурсантів високоповажне журі в складі:

  • Художній керівник та головний диригент академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські Клейноди», Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм ЛОЄВЕЦЬ Андрій Сергійович.
  • Заслужений працівник культури України, директор Комунального закладу початкової мистецької освіти «Ніжинська хореографічна школа», керівник та головний балетмейстер Зразкового аматорського ансамблю бального танцю «Ритм» - ТИМОШЕНКО Галина Львівна.
  • Кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри музичної педагогіки та хореографії Ніжинського державного університету Імені Миколи Гоголя. Засновник фітнес-секції «Еллада», тренер з багатофункціонального фітнесу та пілатесу – РОСТОВСЬКА Юлія Олександрівна.
  • Заслужений діяч мистецтв України, член Спілки театральних діячів України, завідувач кафедри хореографії та вокального мистецтва Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського (м. Київ), викладач хореографічних дисциплін – ПОПОВИЧ Людмила Юріївна.
  • Доктор мистецтвознавства, професор, професор кафедри хореографічного мистецтва Київського національного університету культури і мистецтв – ПІДЛИПСЬКА Аліна Миколаївна (голова журі)

Організатори щиро дякують за підтримку конкурсу БФ *Карітас Чернігів" . І члени журі, і керівники колективів відмітили гарну організаційну роботу та висловили слова подяки за пережиті по справжньому не підробні емоції на фестивалі. Заходи, що організовують фахівці університету проходять під гаслом "НДУ для ЗСУ", фестиваль також не став винятком і частина коштів буде передана на допомогу Силам Оборони.

Переглянути більше фото

Прочитано 127 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative