Про підсумки педагогічної практики студентів та роботу педагогічної майстерні від координатора проєкту канд. пед. наук, доцента Світлани Тезікової:

«Заняття у методичній майстерні вчителя Тетяни Шостак було присвячено методам, прийомам та засобам взаємодії ( між учнями, вчителем та учнями ) на уроках англійської мови.

Одним з напрямів професійної діяльності Тетяни Геннадіївни є пошук раціональних методичних прийомів роботи з учнями на різних етапах навчання. Деякі з них з’явилися у результаті вдосконалення традиційних або шляхом винаходження вчителем авторських, оптимальних рішень для різноманітних навчальних ситуацій: Строкаті спагеті (Motley Spaghetti ), Сучасна вікторина ( Naughts & Crosses Quiz ), Погоджуюся/ Не погоджуюся (Agree/ Disagree/ Slightly Agree/ Slightly Disagree/ Remain Neutral), Не Вподобання (Spin and Speak), Відгадайка ( лексичні загадки:Snowflake, Spelling Shark, Magic Flower ) та інші.

На зустрічі зі студентами Тетяна Геннадіївна продемонструвала прийоми, прокоментувала алгоритм дій, разом зі студентами обговорили навчальні цілі та особливості використання прийомів на різних етапах навчання. Такі зустрічі в реальних умовах школи є вкрай необхідними для всіх: студентів, вчителів, викладачів.

Шостак Т. Г. – вчитель вищої категорії, методист, відмінник освіти України. Вона тричі ставала переможцем Українсько-американського конкурсу за досягнення у викладанні англійської мови, країнознавства Англії та США, переможцем конкурсу Партнери в освіті та українсько-польського проекту Study Visit. Пройшла стажування у США (Montana State University) та є автором навчально-методичних посібників, зокрема: Rhymes and Poems for Children, English Tongue-Twisters, Nizhyn ( робочий зошит для учнів ), Робочий зошит молодого спеціаліста. У співавторстві з доцентом кафедри германської філології І. К. Харитоновим видано Практикум з техніки читання англійською мовою.

У 2008 році було започатковано проєкт Методична майстерня вчителя:стажування студентів, учасниками якого є майбутні вчителі іноземних мов.

Ми, учасники партнерства Університет – Школа, сподіваємося на подальшу співпрацю і віримо, що зможемо й надалі збагачуватися досвідом у команді викладачів, вчителів та студентів». 

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative