30 квітня 2024 р. відбулася чергова зустріч членів робочих груп і гарантів освітньо-професійних програм бакалаврського рівня зі спеціальностей 014 Середня освіта. Англійська мова та зарубіжна література, 014 Середня освіта. Німецька мова та зарубіжна література, 035 Германські мови та літератури (переклад включно) зі студентами різних років навчання, їхніми кураторами в онлайн-форматі з метою залучення максимальної кількості учасників.

Зустріч була присвячена розгляду діючого положення про вибіркові дисципліни в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя. Студенти Діана М’ягка та Єлизавета Томаш підготували змістовний огляд документу, після чого відбулось його обговорення. Доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Пономаренко О.В. детально розповіла і наочно продемонструвала процедуру реєстрації на вибіркові дисципліни на сайті університету.

Розгляд зазначеного вище документу зумовлений необхідністю створення умов свідомого та виваженого обрання студентами вибіркових дисциплін, спрямованих на поглиблення їхніх професійних умінь та компетентностей, розвиток soft skills.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative