Процес надання якісних освітніх послуг в нашому університеті нерозривно пов’язаний із залученням високопрофесійних фахівців-практиків і їх активного включення до практичної підготовки здобувачів вищої освіти.

У рамках співпраці з Всеукраїнською приватною мережею медичних центрів «Мій Лікар» (ТОВ «Медикал сервіс»), що надає первинну медичну допомогу задекларованим пацієнтам (відповідно до договору з Національною службою здоров’я України) та відповідно до програми вивчення навчальної дисципліни «Основи медичних знань та охорона здоров’я молодших школярів», відбулася зустріч із лікарем-педіатром Климок Наталією Федорівною, яка долучилася до проведення практичного заняття зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 013 Початкова освіта на тему «Реанімаційні заходи». Метою даного заняття було набуття здобувачами навичок надання невідкладної медичної допомоги при раптовій зупинці серця та критичних станах.

Здобувачі мали можливість поспілкуватися з лікарем-практиком і отримали відповіді на актуальні питання з методики проведення реанімаційних заходів. За допомогою манекенів-тренажерів студенти відпрацьовували базові навички надання першої невідкладної допомоги та послідовність дій серцево-легеневої реанімації; опановували принципи штучної вентиляції легень і непрямого масажу серця.

Набуті знання та навички, безперечно, будуть вкрай важливими у подальшій професійній діяльності майбутніх вчителів.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative