Студентам

Програми підсумкових атестацій

Реєстр вибіркових дисциплін

Освітні програми

Працевлаштування студентів та випускників

Замовлення довідок

Стипендіальне забезпечення

Кафедра військової підготовки

Профком студентів

Студрада

Соціальне забезпечення здобувачів вищої освіти

Оплата

Інструктажі БЖД та ЦЗ

Форма власності: Державна

Контактна особа:

Іщук Анастасія, тел. (050)-056-87-52, viber, telegram
Назва посади: Викладач інформатики
Рівень посади: Спеціаліст
Вид занятості: Повна занятість
Рівень заробітної плати: Згідно тарифного розряду МОН та педагогічного навантаження
Бонуси \ премії: - за високоякісну роботу з підготовки та виховання студентів, за творчі досягнення в праці, за підготовку переможця або призера міських, обласних, всеукраїнських студентських олімпіад і конкурсів; - за високоякісну роботу з удосконалення методичного забезпечення навчального процесу, за значні успіхи в удосконаленні змісту й методик навчально-виховного процесу з метою підвищення його ефективності, за опублікування наукових робіт та навчально-методичних посібників. Бонуси \ премії наявні на підставі рейтиногової оцінки викладача
Короткий опис посади :

Обов'язки викладача включають підготовку та ведення лекцій, семінарських, практичних, лабораторних занять з відповідної предметної області, а також оцінювання студентів. Робочий графік викладача - повний робочий день з можливістю проведення залучення студентів до наукових досліджень або участь у конференціях та семінарах. Викладач також має можливість постійного професійного зростання через участь у навчальних курсах, семінарах та конференціях. Це дозволяє вдосконалювати свої навички та залишатися в тренді останніх тенденцій у своїй галузі. Проживання для іногородніх – наявний гуртожиток.

Вимоги до претендента:

Володіє вільно українською мовою; інноваційними освітніми методиками й технологіями і активно їх використовує та поширює в професійному середовищі; активно впроваджує нові форми та методи організації освітнього процесу; цікавиться новими освітніми поглядами, підходами, концепціями; уміє та любить працювати в команді — для нас це справді багато значить.

Додаткова інформація:  

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative