ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій
4 серпня 2022 року на кафедри хімії та фармації відбулася зустріч з роботодавцем
4 серпня 2022 року на кафедри хімії та фармації відбулася зустріч з роботодавцем - директором мультибрендової мережі «Аптека нашого міста» Козирєвим В.В. щодо особливостей реалізації ОПП «ФАРМАЦІЯ, ПРОМИСЛОВА ФАРМАЦІЯ» другого (магістерського) рівня вищої освіти. В обговоренні прийняли участь викладачі кафедри, стейкхолдери та здобувачі освіти. Зустріч мала продуктивний характер щодо реалізації шляхів навчання в умовах ситуації, що склалася в державі. Після обговорення питань Валерій Валерійович Козирєв дав інтервʼю щодо сучасного стану та перспектив підготовки фахівців для фармацевтичного ринку України. З інтервʼю можна ознайомитись за посиланням https://youtu.be/Z0TrwWVZNvI.
Детальніше ...Студенти та магістранти спеціальності 102 Хімія, що навчаються за ОП Хімія, медична і фармацевтична хімія відвідали Чернігівський пивзавод в рамках екскурсії з харчової хімії
Студенти та магістранти спеціальності 102 Хімія, що навчаються за ОП Хімія, медична і фармацевтична хімія відвідали Чернігівський пивзавод в рамках екскурсії з харчової хімії.
Детальніше ...11.04.2019 р. студенти та магістранти спеціальності 102 Хімія, що навчаються за ОП Хімія, медична і фармацевтична хімія відвідали ТОВ «Прилуцький завод – Білкозин»
11.04.2019 р. студенти та магістранти спеціальності 102 Хімія, що навчаються за ОП Хімія, медична і фармацевтична хімія відвідали ТОВ «Прилуцький завод – Білкозин». Під час екскурсії студенти ознайомилися з технологічними особливостями виробництва оболонок для ковбас. Вони відвідали цехи виробництва, ознайомились з переробкою тваринної сировини. Відвідали лабораторію та дослідну виробничу ділянку з випробовування готової продукції. Як для майбутніх фахівців, для них була прочитана лекція в умовах виробництва на тему: «Основні напрямки технології переробки тваринної сировини». Лекцію прочитала Світлана Кірута, начальниця виробництва Belkozin Ukraine. Вона акцентувала увагу студентів на вимогах до тваринної сировини (шкіра ВРХ), попередній підготовці сировини, особливостям її дозрівання та екструзії, а також чинників, шо впливають на якість кінцевої продукції. Окрему увагу приділено асортименту продукції та особливостям її сертифікації відповідно до європейського стандарту. В ході спілкування зі студентами було наголошено, що виробництво гарантує працевлаштування майбутнім фахівцям-хімікам.
Детальніше ...