ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Директорат

Кафедра біології

Кафедра географії, туризму та спорту

Кафедра хімії та фармації

Кафедра інформаційних технологій, фізико-математичних та економічних наук

Музеї ННІ

Спеціальності для вступу

Навчальне середовище УНІКОМ

Новини ННІ

Матеріали конференцій

Науковий журнал «Наукові записки. Біологічні науки» / Scientific journal «Research notes. Biology research»

11.10.2024 в ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій відбулася непересічна подія. З нагоди 30-річчя заснування геологічного музею НДУ ім. Миколи Гоголя біля входу до нього було урочисто встановлено нову оригінальну вивіску «Геологічний музей імені З. Г. Муромцевої».

З ініціативою присвоїти музею ім’я його фундаторки, кандидатки геолого-мінералогічних наук, доцентки Зої Георгіївни Муромцевої виступили її племінниця Юлія Муромцева та колектив кафедри географії, туризму та спорту НДУ ім. Миколи Гоголя. Це рішення було підтримано Вченою радою університету.

В музеї було встановлено також пам’ятну фотографію Зої Георгіївни, а експозиція музею поповнилася автентичними фасадами шухляд, в яких в минулому  зберігалися зразки гірських порід та мінералів.

У заході взяли участь ректор НДУ ім. Миколи Гоголя Олександр Самойленко, директор ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій Юрій Філоненко, професор кафедри географії, туризму та спорту Микола Барановський, старший викладач кафедри географії, туризму та спорту Олександр Бездухов, родичі Зої Георгіївни та друзі родини.

Щиро дякуємо ЗСУ за можливість працювати, а нашим почесним гостям ми вдячні за розуміння важливості й необхідності вшанування пам’яті засновниці музею  та функціонування такого музею для здобувачів освіти.

Прочитано 26 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative