ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Директорат

Кафедра біології

Кафедра географії, туризму та спорту

Кафедра хімії та фармації

Кафедра інформаційних технологій, фізико-математичних та економічних наук

Музеї ННІ

Спеціальності для вступу

Навчальне середовище УНІКОМ

Новини ННІ

Матеріали конференцій

Науковий журнал «Наукові записки. Біологічні науки» / Scientific journal «Research notes. Biology research»

У переддень професійного свята захисників та захисниць України у Навчально-науковому інституті природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій відбулась зустріч студентів з випускником НДУ імені Миколи Гоголя, нині майором Збройних Сил України Олексійом Васильчуком (позивний «Магістр»).

З початку повномасштабного вторгнення ворога Олексій боронить нашу Батьківщину. Він нагороджений медаллю «СПАСИТЕЛЯ» за врятовані життя військовослужбовців; орденом «Святого Семиона Богоприємця» ІІ ступеня за безпосередню участь в бойових діях, та проявлену при цьому мужність; хрестом «ІДУ НА ВИ» за зразкову та бездоганну службу; орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, за проявлену виняткову мужність та героїзм при захисті територіальної цілісності України; медаллю «Ветеран війни» за безпосередню участь в бойових діях; відзнакою МОУ «Золотий Тризуб» за високі показники у бойовій та професійній підготовці, за взірцеву вірність присязі та виконання військового обов’язку, успішному керуванні підлеглими; відзнакою МОУ «Хрест Сухопутних Військ» за бездоганну службу, старанність, розумну ініціативу, високі особисті досягнення у службовій діяльності, відмінні особисті показники у бойовій підготовці, видатні заслуги та значний особистий внесок у справу розвитку Сухопутних військ Збройних Сил України.

У ході зустрічі Олексій Васильчук поділився зі студентами своїм бойовим досвідом і спогадами про події на фронті. Він наголосив на тому, що для командира є важливим розуміння цінності людського життя і ресурсів, які необхідні для його збереження. Студенти дізналися про особливості бойових дій та евакуації поранених, організацію та про потреби армії.

Дякуємо Олексію за змістовну зустріч!

Дякуємо ЗСУ за захист та за можливість вчитися і навчати!

Прочитано 35 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative