Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Компанія ILC займається працевлаштуванням дорослого населення та молоді за кордон близько 17 років та має відповідну ліцензію Міністерства праці.

За весь час існування ми працевлаштували більше 6000 українських громадян в таких країнах, як Канада, Ірландія, Данія, Фінляндія, Португалія, Італія, Німеччина, Польща, Угорщина та інші країни.

Також наша компанія надає можливість прийняти участь студентам різних учбових закладів України у наших програмах працевлаштування, таких як канікулярна робота або фахова практика у Федеративній Республіці Німеччина. На сьогодні ми співпрацюємо з приватними фермерськими господарствами Німеччини, а також із фермерськими союзами та іншими організаціями по всій території країни. У своїх господарствах наші партнери працевлаштовують студентів для польових робіт по збору полуниці, малини, інших ягід, спаржі, слив, груш, яблук та іншої продукції, а також для проведення загально-господарських робіт у своєму господарстві. Студенти мають можливість отримувати мінімальну заробітну плату, яка становить 9,19 Євро за 1 годину та проживати у гуртожитках для працівників, де є у наявності усі умови для проживання, такі як опалення, душ, холодильники, пральні машини, кухня для приготування їжі та інше. Також студенти мають можливість виїжджати у вихідні дні на екскурсії або проводити вільний час у заняттях спортом або проводити дозвілля іншим способом.

Завантажити повний опис програми

Прочитано 702 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative