Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

09 травня в рамках відзначення Дня Європи, науковці Ніжинської вищої школи на чолі з ректором університету Олександром Самойленком долучилися до роботи Всеукраїнської наукової конференції з міжнародною участю «Соціально-економічний і політичний розвиток країн Східної Європи (XVI – XXI ст.)». Наш заклад став одним з співорганізаторів цього солідного наукового зібрання, що об'єднало дослідників багатьох закладів освіти України та зарубіжжя.

Цікавим і таким, що викликав неабиякий інтерес поважної аудиторії, став виступ на пленарному засіданні ректора Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, кандидата історичних наук Олександра Самойленка «Політика русифікації на західних територіях імперії в ХІХ – на початку ХХ ст.: загальні риси та регіональні особливості».

Широка географія учасників зібрання, їхні виступи, зважаючи на складні умови сьогодення, ще раз засвідчили актуальність вищеокресленої проблеми і переконали в незворотності шляху України до Європейського Союзу.

Від колективу нашого університету висловлюємо щиру вдячність організаторам, учасникам цього наукового форуму. Разом крокуємо до Перемоги!

Наш кореспондент

Прочитано 76 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative