Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

10 травня 2024 року ректор університету Олександр Самойленко та керівник проєктного офісу Євген Плотніков брали участь у нараді керівників закладів вищої освіти Чернігівської області, яка проходила у межах робочого візиту на Чернігівщину Міністра науки, культури, федеральних і європейських справ федеральної землі Мекленбург-Передня Померанія Беттіни Мартін, презентувавши сучасний стан науково-дослідної діяльності, міжнародного співробітництва, в тому числі з німецькими партнерами, і основні досягнення Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

У ході зустрічі голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, зазначив, що: «Співробітництво між закладами вищої освіти має дати синергію і взаємовигідний результат для кожної зі сторін». Зі свого боку, Беттіна Мартін вважає, що міжнародне співробітництво між університетами (академічний обмін, реалізація спільних проєктів, підготовка фахівців за програмами подвійних дипломів тощо) дуже важлива для розвитку кожної з наших країни, для їх економічного та культурного розвитку. Німецькі університети вже мають досвід подібної співпраці і хочуть надалі розвивати цей напрям, у тому числі і з Чернігівщиною. Головне наразі – визначити «точки дотику» для подальшої взаємодії.

Наш університет, маючи позитивний досвід партнерства з закладами й установами Німеччини, зацікавлений у розширенні міжнародної співпраці, яка відкриває нові можливості та перспективи.

Прочитано 76 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative