Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

11-12 червня в Берліні пройшла конференція щодо відновлення України (URC2024), основною метою якої була мобілізація постійної міжнародної підтримки для відновлення, реконструкції, реформування та модернізації України, а вже 13 червня представники міждисциплінарної експертної команди Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), до якої належать: Технічний університет Кайзерслаутерна (RPTU Kaiserslautern), планувальне бюро INSAR Берлін, Технічна вища школа Любека (THL Lübeck) та Університет Гамбурга (HCU Hamburg), провели зустріч з керівництвом міста Ніжина. Ніжинський університет на цій зустрічі презентували ректор Олександр Самойленко та перший проректор Оксана Тарасенко.

Представники адміністрації університету подякували німецькому народу й уряду за підтримку та допомогу, коротко познайомили нових партнерів із закладом і його потребами, перед усім, з необхідністю проведення реставраційних робіт у гоголівському корпусі університету та бібліотеці. Викликали зацікавленість у німецької сторони спеціальності та напрями, особливо, технічного спрямування, за якими здійснюється підготовка здобувачів, і наукові розробки, які можуть бути перспективними та продуктивними.

У цілому, сторони почули можливості одна одної та завершили зустріч на мажорній ноті, заклавши фундамент майбутній співпраці.

Прочитано 30 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative