Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

18 вересня у стінах Гоголівського корпусу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулася посвята першокурсників факультету філології, історії та політико-юридичних наук.

Для учасників було підготовлено квест, що складався з 5 тематичних станцій, кожна з яких містила різноманітні інтерактивні завдання, що були пов’язані із творчістю Миколи Гоголя.

Студенти розігрували театралізовані сцени, розгадували загадки, складали поетичні рядки, грали в «Крокодила», а також безпосередньо взаємодіяли із творчими рядками видатного письменника. Кожна команда на станціях отримувала «ключі», які допомагали їм рухатися далі, налагоджуючи зв’язок між членами команди та даруючи їм неймовірні емоції.

Любі першокурсники, щиро вдячні вам за присутність! Раді вітати вас у великій університетській родині й сподіваємося, що ваше навчання буде цікавим, веселим, продуктивним і незабутнім!

За проведення заходу Студрада дякує профкому студентів, організатору -  М’ягкій Діані, Шило Світлані, Даценко Дарʼї, Пугач Надії, Гамалій Карині, Булаєвій Вікторії, Донцю Денису, Гончар Наталії та Дєді Карині.

Прочитано 29 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative