Факультет філології, історії та політико-юридичних наук

Деканат

Кафедра української мови, методики її навчання та перекладу

Кафедра літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики

Кафедра прикладної лінгвістики

Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Кафедра всесвітньої історії та міжнародних відносин

Кафедра історії України

Кафедра політології, права та філософії

Лабораторія лінгвокультурології

Новини факультету

Контакти

30 травня 2024 р. відбулася чергова зустріч гарантів програм бакалаврського рівня зі спеціальностей 014 Середня освіта. Англійська мова та зарубіжна література, 014 Середня освіта. Німецька мова та зарубіжна література, 035 Германські мови та літератури (переклад включно) зі студентами різних років навчання в онлайн-форматі з метою залучення максимальної кількості учасників.

Зустріч була присвячена розгляду діючого положення про організацію освітнього процесу, а саме: працевлаштування, переведення та поновлення студентів, оцінювання результатів навчання тощо, оскільки в кінці навчально року здобувачів турбують саме ці питання; положень, пов’язаних із студентською науковою діяльністю в НДУ імені Миколи Гоголя, з метою завершення декади «Молодь у науці» на факультеті філології, історії та політико-юридичних наук в НДУ імені Миколи Гоголя. Студенти Діана М’ягка, Карина Гамалій, Юлія Черняк та Оля Шестак підготували змістовний огляд документів.

Крім того, відбулось обговорення власного досвіду участі в наукових проблемних групах, конкурсах, конференціях, вебінарах, лекціях запрошених професорів, написання статей тощо. Здобувачі усвідомлюють, що наукова діяльність є важливою для створення власного професійного нетворкінгу, розвитку hard та soft skills. Однією із таких можливостей є участь студентів у групах професійного розвитку, ініційованих Британською Радою в Україні. Предметом обговорення також стали особливості проведення літньої сесії, організація навчання в наступному навчальному році на факультеті філології, історії та політико-юридичних наук в НДУ імені Миколи Гоголя.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative