Факультет філології, історії та політико-юридичних наук

Деканат

Кафедра української мови, методики її навчання та перекладу

Кафедра літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики

Кафедра прикладної лінгвістики

Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Кафедра всесвітньої історії та міжнародних відносин

Кафедра історії України

Кафедра політології, права та філософії

Лабораторія лінгвокультурології

Новини факультету

Контакти

14 вересня о 18:00 відбулася третя лекція Школи Доброго Врядування, яку провів Томас Дж. Шаттак (University of Pennsylvania) на тему: «Indo-Pacific developments since russia's invasion of Ukraine (Ситуація в Індо-Тихоокеанському регіоні після вторгнення росії в Україну)».

Школа доброго врядування була представлена ГО «АНТС» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст лекцій є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Томас Дж. Шаттак – менеджер Global Order Program Manager в Perry World House (University of Pennsylvania).  Він є колишнім заступником директора Азійської програми в Дослідницькому інституті зовнішньої політики (Foreign Policy Research Institute, FPRI). Його дослідження зосереджені на внутрішніх і зовнішніх справах Тайваню та Китаю, напівпровідниковій промисловості Тайваню та ролі США в Індо-Тихоокеанському регіоні.

До цікавого та змістовного наукового заходу долучилися бакалаври та магістранти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, які навчаються за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, а також викладачі кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative