Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

25-26 вересня 2024 року за ініціативи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти на базі Національного університету біоресурсів та природокористування України відбувся Український форум якості освіти (UQAF-2024). Захід об’єднав понад 800 учасників з усіх регіонів України та європейських країн.

Від Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя форум відвідали Оксана Тарасенко, перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи, Олександр Желіба, завідувач Центру акредитації та ліцензування освітньої діяльності, моніторингу якості освіти, Олена Кучменко, завідувач кафедри біології.

Відкриття Форуму відбулося під час пленарної сесії «Майбутнє освіти в Україні» за участі Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, Міністра освіти і науки України Оксена Лісового, Міністра Кабінету Міністрів України Олега Немчінова, Голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Андрія Бутенка та ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Вадима Ткачука.

25 вересня відбулося 7 заходів, включно з трьома насиченими панельними дискусіями та трьома презентаціями кращих освітніх практик. А спікерами однієї з панельних дискусій стали лідери європейських установ забезпечення якості освіти, зокрема Німеччини, Бельгії, Франції та Хорватії, ENQA, CEENQA та ОБСЄ. Крім того, для учасників та учасниць було презентовано постерну сесію, де учасники мали змогу більш детально ознайомитися з інфографікою зразкових акредитацій освітніх програм. 26 вересня, попри повітряні тривоги та обстріли, учасники та учасниці Форуму мали можливість відвідати 4 панельні дискусії та 4 презентації кращих освітніх практик (програма Форуму додається).

Форум став платформою українських освітян та стейкхолдерів для обговорення питань розбудови системи забезпечення якості вищої освіти в Україні.

Ніжинська команда дякує Національному університету біоресурсів і природокористування України за гостинність, Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти та гостям за презентацію бачення суті якості освіти та обмін досвідом. Переконані, що спільні зусилля освітян та стейкхолдерів сприятимуть розвитку вищої освіти України.

Прочитано 55 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative